Høstmeny 2017

Forretter/supper (Starter/Soups)

Scampi (shrimp)

Scampi med tempura, panert med kokos og chilli

Servert med agurksalat og mangodressing

Kr 125,-

(allergener: gluten hvete, sulfitt, bløtdyr, egg)

Laksecarpaccio

Tynne skiver av salmalaks med kapers og løk

Servert med sitrus og olivenolje og hjemmebakt foccaccia

  Kr 135,-

(allergener: fisk, gluten hvete)

Husets fiskesuppe (Homemade fish soup)

Suppe med tomat, safran, løk, fennikel, steinbit, laks, scampi og blåskjell

Servert med hjemmebakt foccazzia og aioli

Kr 125,-        

(Allergener: gluten hvete, bløtdyr, soya, reker, egg, fisk, skalldyr, sennep)

Småretter (Light Meals)

Rekesmørbrød (Open faced shrimp sandwich)

Med håndpillede reker, egg, majones, sitron

Kr 135,-  

(Allergener: gluten hvete, havre, rug, melk, skalldyr, egg, soya)

Spiseriets Toast

Toastet Landbrød med kantareller, sjalottløk og fløtesaus

Servert med høstens salater og Kristina skinke

Kr 195,-

(allergener: gluten hvete, melk)

Cæsar salat (Cæsar salad)

Romanosalat med kyllingbryst,parmesan, bacon, brødkrutonger og dressing

Servert med hjemmebakt foccazzia og aioli

Kr 175,-

(Allergener: gluten hvete, egg, fisk, sennep, melk)

Spiseriets Hamburger (Hamburger spiseriet style)

Hamburger, salat, tomat, løk, sylteagurk, bacon og cheddarost

Servert med pommes frites

Kr 215,-

(allergener: gluten: hvete, rug, melk, egg, sennep)

Hovedretter (Main Courses)

Plankestek Surf & turf (Tenderloin)

Indrefilet av okse på planke med Duchessepoteter

stekt kongereke, ovnsbakte cherry tomater, baconsurret aspargesbønner

servert med hjemmelaget bearnaise saus

Kr 365,-

(allergener: melk, skalldyr, egg, sulfitt)

Andelår confuter (Duck leg)

Braisert andelår med epler og selleri, stappe av morenepoteter

servert med kantarellsaus

Kr 295,-

(allergener: melk, selleri, sulfitt)

Svinekarre (Rack of Pork)

Urtemarinert svinekarre med steinsoppterte

Serveres med rotgrønnsaker og rosmarin saus

Kr 275,-

(allergener:gluten hvete, melk, egg, selleri)

Dagens spesial (Todays special)

Etter sesongens råvarer

Spør oss om hva vi har idag  (ask us)

Vegetar (Vegetarian dish)

Tagliatelle med skogens frukter

Kr 185,-

(allergener: gluten hvete, sulfitt, melk )

Dagens Fisk (Catch of the day)

Vil variere etter hva vi får tak i, spør deres servitør

(allergener: vil variere, spør oss)

Husets fiskesuppe (Homemade fish soup)

Suppe med tomat, safran, løk, fennikel, steinbit, laks, scampi og blåskjell

Servert med hjemmebakt foccazzia og aioli

Stor     Kr 245,-   Liten   Kr 185,-

(allergener: Gluten hvete, bløtdyr, soya, reker, egg, fisk, skalldyr, sennep)

Desserter (Desserts)

Hjemmebakt Sjokoladekake (chocolate cake)

Sjokoladekake med Møvenpick vaniljeis og bringebærsaus

Kr 115,-

(allergener: gluten hvete, egg, melk)

Toscapære (Tosca pear)

Karamelliserte pærer med ristet mandelflarn og vaniljeis

Kr 95,-

(allergener: egg, nøtter, laktose)

Nystekt Vaffel (Waffle)

med Møvenpick vaniljeis og varme multer

Kr 105,-

(Allergener: gluten hvete, egg, melk)

Nystekt Vaffel (Waffle)

med syltetøy og rømme

Kr 45,-

(Allergener: gluten hvete, egg, melk)

Dagens hjemmebakte kake (Cake of the day)

Vil variere fra dag til dag, men vi har alltid sjokoladekake på lur…

Kr 75,-

(Allergener: gluten hvete, melk, egg)

Mövenpick is og sorbet (Ice cream and sorbet)

vanilje, sjokolade, caramelita, mango/passionfrukt sorbet

Kr 35,- pr kule

(Allergener: melk, egg)

Barnemeny

Barnemeny
(Childrens menue)

*

Halve porsjoner
(Half portions)

Vi serverer også halve porsjoner av de forskjellige rettene
Kr 60 % av ordinær pris
(allergener: spør oss)

Pølser
(Sausages)

Pølser med potetmos eller pommes frites
(allergener: melk)
Kr 95,-

Pannekaker
(Pancakes)

Med sukker og syltetøy
(allergener: melk, egg, gluten hvete)
Kr 95,-

Det er inkludert is til dessert for barn
Ice cream is included in the price for children