Selskapsmenyer

 

(minimum 10 personer)

 

"Vestfold"

Kamskjell fra Fjorden

Stekte kamskjell med rødbetpure, ertepure, selleripure

sprøstekt Chorizo og grønnsakchips

(Allergener: bløtdyr, gluten hvete, melk, egg)

Andebryst fra Vestfold

Rosastekt andebryst med sesongens fineste grønnsaker

og Annapoteter smaksatt med urter

Servert med bringebærsaus

(Allergener: melk, sulfitt)

Sjokoladekake

Fransk sjokoladekake

friske frukter, bær og vaniljeis

Servert med pasjonsfruktsaus

(Allergener: smør, melk)

Kaffe er inkludert

Kr 695,-

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett

Kr 380,-

Kaffe avec

Kr 90,-

NB! Må bestilles minimum 4 dager i forveien

"Hav og land"

Carpaccio

Tynne skiver ytrefilet av okse

med marinert sopp, ruccola, pinjekjerner og parmesan

Hjemmebakt focaccia med aioli

(Allergener: gluten hvete, sennep, melk, egg)

Ulkemedaljonger

Filet av ulke stekt med hvitløk og urter

Sesongens fineste grønnsaker og duchesse poteter

Servert med reke- og rømmesaus

(Allergener: fisk, skalldyr, melk, egg)

Spiseriet’s desserttallerken

Sjokoladekake, creme brulee, vaniljeis,

mango- og pasjonsfruktsorbet

Servert med friske frukter og bær

(Allergener: melk, egg)

Kaffe er inkludert

Kr 695,-

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett

Kr 380,-

Kaffe avec

90,-

NB! Må bestilles minimum 4 dager i forveien

"Færder"

Sjøkreps

Gratinert sjøkreps med estragon- og limesmør,

tomatsalsa og grønn salat

Servert med focaccia og aioli

(Allergener: skalldyr, gluten hvete, egg, melk)

Rosastekt Indrefilet av okse

Norsk indrefilet av okse

med sesongens fineste grønnsaker og potetterte

Servert med rødvinssaus

(Allergener: melk, sulfitt)

Creme Brulee

Creme brulee med friske frukter, bær og

mango- og pasjonsfruktsorbet

(Allergener: melk, egg)

Kaffe er inkludert

Kr 695,-

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett

Kr 380,-

Kaffe avec

90,-

NB! Må bestilles minimum 4 dagee i forveien

"Verdens Ende"

Hummersuppe

Klassisk hummersuppe

med kongekrabbe og karrikrem

Servert med hjemmebakt brød og godt smør

(Allergener: skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitt, gluten hvete)

Rosastekt kalveflatbiff

Sesongens fineste grønnsakerog krokettpoteter

Servert med kremet estragonsaus smaksatt med dijonsennep

(Allergener: melk, sennep, sulfitt)

Sprø kjærlighet og syrlig solskinn

Syrlig sitronkrem

med sesongens friske bær

Servert med sprø marengs og vaniljeis

(Allergener: melk. egg)

kaffe er inkludert

Kr 695,-

 Vinpakke:

Aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett

Kr 380,-

Kaffe avec

90,-

NB! Må bestilles minimum 4 dager i forveien

 

 

 

Vegetarmeny

Gulrotsuppe

Gulrot- og ingefær suppe

Focaccia med vegansk aioli

Grønnsakstempura

Grønnsakstempura og mandelpotetpure smaksatt med hvitløk

Servert med vårløkspesto og grønnsakschips.

(Allergener: gluten hvete)

Ris-Is

Ris-is med sjokolade og vanilje servert med friske frukter og bær

Kr 455,-

Vinpakke:

Aperitiff, 1 glass til forrett, 2 glass til hovedrett

Kr 380,-

Kaffe avec

90,-

Minnesamvær

Alternativ 1
5 stk snitter
Reker, karbonade, laks og eggerøre, spekeskinke og brie, roastbeef
Bløtkake eller marsipankake
315,-

Alternativ 2
Varmt karbonadesmørbrød
3 stk snitter
Reker, roastbeef, spekeskinke og brie
Bløtkake eller marsipankake
335,-

Mineralvann 46,-
Kaffe 38,-