3-RETTER JULEMENY

(Tilgjengelig fra 15. november)

NB! må bestilles 5 dager innen

RAKFISK FRA VALDRES

Rakfisk i potetlefse med egg, løk, rødbeter og rømme

(Allergener: hvete, egg, fisk og rømme)

 

SPISERIET’S JULETALLERKEN

Sprøstekt ribbe, medisterkake og julepølse

Surkål, rødkål og mandelpoteter

Servert med rørte tyttebær og sjysaus

(Allergener: melk, selleri)

ELLER

 TRADISJONELT PINNEKJØTT

Pinnekjøtt og vossakorv

Kålrabistappe og mandelpoteter

Servert med sjy

(Allergener: melk)

 

RISKREM

Riskrem med kirsebær og ristede mandler

Servert med krumkake

(Allergener: egg, hvete, melk og mandler)

Kr 695,-

VINPAKKE 1

1 glass husets musserende som aperitiff

1 glass husets vin til forrett

2 glass husets vin til hovedrett

Kr 395,-

 VINPAKKE 2

1 glass Langlois Cremant de Loire som aperitiff

1 glass Lamberti Pinot Grigio til forett

2 glass Poderi Elia Barbera D’Asti til hovedrett

Kr 535,-

 VINPAKKE 3

1 glass Bollinger Champagne som aperitiff

1 glass Comte LaFond Sancerre til forrett

2 glass Regnard Pinot Noir til hovedrett

Kr 645,-

 DESSERTVIN

Kr 80,-

 KAFFE AVEC

Kr 95,-

  * Pristillegg ved valg av pinnekjøtt kr 60,-

 Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert

FOR BESTILLING KONTAKT OSS:
33 50 76 20 / 46 85 16 47
eller mail oss
post@verdensendespiseriet.no