3-RETTER JULEMENY
(Tilgjengelig fra 15. november)
NB! må bestilles 5 dager innen
RAKFISK FRA VALDRES
Rakfisk i potetlefse med egg, løk, rødbeter og rømme
(Allergener: hvete, egg, fisk og rømme)
SPISERIET’S JULETALLERKEN
Sprøstekt ribbe, medisterkake og julepølse
Surkål, rødkål og mandelpoteter
Servert med rørte tyttebær og sjysaus
(Allergener: melk, selleri)
ELLER
TRADISJONELT PINNEKJØTT
Pinnekjøtt og vossakorv
Kålrabistappe og mandelpoteter
Servert med sjy
(Allergener: melk)
RISKREM
Riskrem med kirsebær og ristede mandler
Servert med krumkake
(Allergener: egg, hvete, melk og mandler)
Kr 695,-
VINPAKKE 1
1 glass husets musserende som aperitiff
1 glass husets vin til forrett
2 glass husets vin til hovedrett
Kr 395,-
VINPAKKE 2
1 glass Langlois Cremant de Loire som aperitiff
1 glass Lamberti Pinot Grigio til forett
2 glass Poderi Elia Barbera D’Asti til hovedrett
Kr 535,-
VINPAKKE 3
1 glass Bollinger Champagne som aperitiff
1 glass Comte LaFond Sancerre til forrett
2 glass Regnard Pinot Noir til hovedrett
Kr 645,-
DESSERTVIN
Kr 80,-
KAFFE AVEC
Kr 95,-
* Pristillegg ved valg av pinnekjøtt kr 60,-
Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert
FOR BESTILLING KONTAKT OSS:
33 50 76 20 / 46 85 16 47
eller mail oss
post@verdensendespiseriet.no