Høstens selskapsmenyer

 (minimum 10 personer)

 Må bestilles 1 uke innen 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter

"DEN KLASSISKE"

Sjøkreps Benedicte

Stekte sjøkrepshaler på sprø brødkrutong

Smørfrest spinat og løk

Servert med Hollandaise saus

Toppet med lakserogn salsa

(Allergener: hvete, skalldyr, fisk, egg og sulfitt)

 

Rosastekt Indrefilet av okse

Indrefilet av okse med sesongens

fineste grønnsaker og annapoteter

Servert med rødvinssaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

Creme Brulee

Fransk karamellpudding med sprøtt

karamell-lokk

(Allergener: melk og egg)

Pris 795,-

 

Vinpakke 1

Aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 395,-

Vinpakke 2

1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut

1 glass Comte Lafond Sancerre, Loire

2 glass Poderi Elia Barbera D’Asti DOCG, Piemonte

Kr 565,-

Dessertvin

Gran Feudo Moscatel

Kr 80,-

 

Kaffe avec

Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s

Kr 120,-

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen.

NB! Må bestilles 1 uke i forveien

 

"VERDENS ENDE"

Andebryst fra Stange

Ovnsstekt andebryst

sesongens friske salater med eple-vinaigrette

persillerotpure og syltet rødkål

servert med brød og smør

(Allergener: hvete, melk og sulfitt)

Kveite

Smørstekt filet av kveite

med sesongens fine grønnsaker

Morenepoteter fra Nøtterøy

tomat og kapers salsa

chablissaus og toppet med sjøkreps

(Allergener: fisk, sulfitt, melk og skalldyr)

 

Spiseriet’s desserttallerken

Creme bruleè, sjokolademousse, vaniljeis og

mango- og pasjonsfruktsorbet

med sesongens bær og sprø kjeks

(Allergener: melk, egg og hvete)

Pris 775,-

 

Vinpakke1

Aperitiff

1 glass husets rødvin til forrett

2 glass husets hvitvin til hovedrett

Kr 395,-

 

Vinpakke 2

1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut

1 glass Regnard Pinot Noir, Burgund

2 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique

Kr 585,-

 

Dessertvin

Diznoko Tokaji Late Harvest

Kr 80,-

Kaffe avec

Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s

Kr 120,-

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen.

NB! Må bestilles 1 uke i forveien

 

"HØSTFEST"

Jordskokksuppe

kremet jordskokksuppe med stekte kamskjell

bacon og sopp

servert med hjemmebakt brød og smør

(Allergener: hvete, melk og bløtdyr)

 

Reinsdyrfilet

Rosastekt reinsdyrfilet

med sesongens fine rotgrønnsaker

pastinakkpure og krokettpoteter

Servert med fløtesaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

Panna Cotta

Panna Cotta tilsmakt med kaffe

med høstens honning- og balsamico

marinerte plommer

Toppet med mandel-crunch

(Allergener: melk, mandel)

Pris 825,-

 

Vinpakke 1

Aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 395,-

 

Vinpakke 2

1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut

1 glass Cave De Lugny Macon Chardonnay Reserve

2 glass Baron De Ley Gran Reserva, Rijoa

Kr 575,-

 

Dessertvin

Diznoko Tokaji Late Harvest

Kr 80,-

 

Kaffe avec

Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s

Kr 120,-

 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen.

NB! Må bestilles 1 uke i forveien