Selskapsmenyer

vinter og vår 2022

 (minimum 10 personer)

 Må bestilles 1 uke innen 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter

"VERDENS ENDE"

Hummersuppe

Klassisk hummersuppe med kongekrabbe

tilsmakt med cognac- og karrikrem

Servert med hjemmebakt brød og godt smør

(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, melk og sulfitt)

 

Sjøkreps Benedicte

Stekte sjøkrepshaler på en sprø brødkrutong

smørfrest spinat og løk

servert med Hollandaisesaus

toppet med lakserogn-salsa

(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, egg, melk, sulfitt og fisk)

 

Kalvefilet

Rosastekt kalvefilet

sesongens fine grønnsaker

Hasselbackpotet bakt med smør og urter

Kremet morkelsaus med Cognac og portvin

 (Allergener: melk og sulfitt)

 

Spiseriet’s desserttallerken

Creme bruleè, sjokolademousse, vaniljeis og

mango- og pasjonsfruktsorbet

med sesongens bær og sprø kjeks

(Allergener: melk, egg og hvete)

 Pris 865,-

 

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass husets Riesling til forrett

1 glass husets Riesling til mellomrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 490,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 95,-

 

NB! Må bestilles 1 uke i forveien

 

 

"HAV OG LAND"

Sjøkreps

Gratinert sjøkreps med estragon- og limesmør,

tomatsalsa og grønn salat

Servert med focaccia og aioli

(Allergener: skalldyr, gluten hvete, egg, melk og sennep)

 

 Rosastekt Indrefilet av okse

Indrefilet av okse med sesongens

fineste grønnsaker og annapoteter

Servert med rødvinssaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

Creme Bruleè

Fransk karamellpudding med sprøtt

karamell-lokk

(Allergener: melk og egg)

Pris 795,-

 

 Vinpakke:

Aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 395,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 95,-

 

NB! Må bestilles 1 uke i forveien

 

"VESTFOLD"

Kamskjell fra Fjorden

Stekte kamskjell med rødbetpure, ertepure

med sprøstekt Chorizo og grønnsakchips

focaccia og smør

(Allergener: bløtdyr, hvete og melk)

 

 Andebryst fra Vestfold

Rosastekt andebryst med sesongens fineste grønnsaker

Annapoteter smaksatt med urter

Servert med bringebærsaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

 Sjokolademousse

 Sjokolademousse på mandelbunn

friske frukter og bær

Servert med pasjonsfruktsaus

(Allergener: egg, melk og nøtter)

 Pris 745,-

 

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 395,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 95,-

 

NB! Må bestilles 1 uke i forveien

"SKALLDYRFAT"

Skalldyrfat

Må bestilles senest 5 dager innen

(Minimum 10 personer)

 ½ hummer

 Reker

Sjøkreps

Hvitvinsdampede blåskjell med safransaus

Fylt krabbeskjell

Sitron, majones, mangosalsa og urtedressing

Servert med focaccia og aioli

(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, fisk, selleri, sennep og egg)

 Kr 745,-

 

Vinpakke 1

Aperitiff

1 glass Teresa Rizzi prosecco

3 glass Anselmann Riesling Trocken

Kr 395,-

Vinpakke 2

Aperitiff

1 glass Langlois Crémant de Loire

3 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique

Kr 530,-

Vinpakke 3

Aperitiff

1 glass Montvillers Champagne

3 glass Comte LaFond Sancerre

Kr 670,-

Vinpakke 4

Aperitiff

1 glass Bollinger Special Cuvée Champagne

3 glass Pascal Bouchard Chablis Grand Cru

Kr 870,-

Dessertvin

Gran Feudo

Kr 65,-

Tokaji Late Harvest

Kr 80,-

Bolla Recioto Valpolicella Classico

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 95,-

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert