Høstens selskapsmenyer

 (minimum 10 personer)

 Må bestilles 4 dager innen 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter

"VILTMENY"

Lettgravet laks

Akevittgravet laks på vinterens salater

med vaktelegg og sennepmajones

servert med dillolje og rugbrød

 

Dådyrfilet

Rosastekt dådyrfilet med sesongens fineste grønnsaker

Hjemmelaget krokettpoteter

Servert med solbærsaus

(Allergener: melk, sulfitt)

 

Høstens desserttallerken

Skogsbær gratinert med krokan servert med pistasj-is

Creme bruleè smaksatt med appelsin

Ostekake med bringebærsaus

Sjokolademousse med Bailey’s

 

Kr 765,-

 

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 380,-

Dessertvin

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 95,-

NB! Må bestilles 4 dager i forveien

 

 

"VERDENS ENDE"

Hummersuppe

Klassisk hummersuppe med kongekrabbe

tilsmakt med cognac- og karrikrem

Servert med hjemmebakt brød og godt smør

(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, melk og sulfitt)

 

Sjøkreps Benedicte

Stekte sjøkrepshaler på en sprø brødkrutong

smørfrest spinat og løk

servert med Hollandaisesaus

toppet med lakserogn-salsa

(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, egg, melk, sulfitt og fisk)

 

Breiflabb

Ovnsbakt breiflabbfilet surret med Tronfjellskinke

Sesongens fine grønnsaker og duchessepoteter

Servert med kremet Chablis-saus

(Allergener: melk, fisk og sulfitt)

 

Spiseriet’s desserttallerken

Creme bruleè, sjokolademousse, vaniljeis og

mango- og pasjonsfruktsorbet

med sesongens bær og sprø kjeks

(Allergener: melk, egg og hvete)

 Pris 825,-

 

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass husets Riesling til forrett

1 glass husets Riesling til mellomrett

2 glass husets Chardonnay til hovedrett

Kr 480,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 95,-

 

NB! Må bestilles 4 dager i forveien

 

 

"DEN KLASSISKE"

Hummer

½ fersk hummer med mangosalsa,

sitron og Salsa Verde

Servert med focaccia og aioli

(Allergener: hvete, melk, skalldyr, sennep og egg)

 

 Rosastekt Indrefilet av okse

Indrefilet av okse med sesongens

fineste grønnsaker og annapoteter

Servert med rødvinssaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

 Creme Bruleè

Fransk karamellpudding med sprøtt

karamell-lokk

(Allergener: melk og egg)

Pris 795,-

 

 Vinpakke:

Aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 380,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 95,-

 

NB! Må bestilles 4 dager i forveien

 

"VESTFOLD"

Kamskjell fra Fjorden

Stekte kamskjell med rødbetpure, ertepure

med sprøstekt Chorizo og grønnsakchips

focaccia og smør

(Allergener: bløtdyr, hvete og melk)

 

 Andebryst fra Vestfold

Rosastekt andebryst med sesongens fineste grønnsaker

Annapoteter smaksatt med urter

Servert med bringebærsaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

 Sjokolademousse

 Sjokolademousse på mandelbunn

friske frukter og bær

Servert med pasjonsfruktsaus

(Allergener: egg, melk og nøtter)

 Pris 695,-

 

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 380,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 95,-

 

NB! Må bestilles 4 dager i forveien

"SKALLDYRFAT"

Skalldyrfat

Må bestilles 5 dager innen

(Minimum 10 personer)

 ½ hummer

 Reker

Hvitvinsdampede blåskjell med safransaus

Fylt krabbeskjell

Kongekrabbe

Sitron, majones, mangosalsa og urtedressing

Servert med focaccia og aioli

(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, fisk, selleri, sennep og egg)

 Kr 745,-

 

Vinpakke 1

Aperitiff

1 glass Teresa Rizzi prosecco

3 glass Anselmann Riesling Trocken

Kr 395,-

Vinpakke 2

Aperitiff

1 glass Langlois Crémant de Loire

3 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique

Kr 530,-

Vinpakke 3

Aperitiff

1 glass Montvillers Champagne

3 glass Comte LaFond Sancerre

Kr 670,-

Vinpakke 4

Aperitiff

1 glass Bollinger Special Cuvée Champagne

3 glass Pascal Bouchard Chablis Grand Cru

Kr 870,-

Dessertvin

Gran Feudo

Kr 65,-

Tokaji Late Harvest

Kr 80,-

Bolla Recioto Valpolicella Classico

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 95,-

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert