
"VERDENS ENDE"
Hummersuppe
Klassisk hummersuppe med kongekrabbe
tilsmakt med cognac- og karrikrem
Servert med hjemmebakt brød og godt smør
(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, melk og sulfitt)
Sjøkreps Benedicte
Stekte sjøkrepshaler på en sprø brødkrutong
smørfrest spinat og løk
servert med Hollandaisesaus
toppet med lakserogn-salsa
(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, egg, melk, sulfitt og fisk)
Kalvefilet
Rosastekt kalvefilet
sesongens fine grønnsaker
Hasselbackpotet bakt med smør og urter
Kremet morkelsaus med Cognac og portvin
(Allergener: melk og sulfitt)
Spiseriet’s desserttallerken
Creme bruleè, sjokolademousse, vaniljeis og
mango- og pasjonsfruktsorbet
med sesongens bær og sprø kjeks
(Allergener: melk, egg og hvete)
Pris 865,-
Vinpakke:
Aperitiff
1 glass husets Riesling til forrett
1 glass husets Riesling til mellomrett
2 glass husets rødvin til hovedrett
Kr 490,-
Dessertvin
Kr 80,-
Kaffe avec
Kr 95,-
NB! Må bestilles 1 uke i forveien
"HAV OG LAND"
Sjøkreps
Gratinert sjøkreps med estragon- og limesmør,
tomatsalsa og grønn salat
Servert med focaccia og aioli
(Allergener: skalldyr, gluten hvete, egg, melk og sennep)
Rosastekt Indrefilet av okse
Indrefilet av okse med sesongens
fineste grønnsaker og annapoteter
Servert med rødvinssaus
(Allergener: melk og sulfitt)
Creme Bruleè
Fransk karamellpudding med sprøtt
karamell-lokk
(Allergener: melk og egg)
Pris 795,-
Vinpakke:
Aperitiff
1 glass husets hvitvin til forrett
2 glass husets rødvin til hovedrett
Kr 395,-
Dessertvin
Kr 80,-
Kaffe avec
Kr 95,-
NB! Må bestilles 1 uke i forveien
"VESTFOLD"
Kamskjell fra Fjorden
Stekte kamskjell med rødbetpure, ertepure
med sprøstekt Chorizo og grønnsakchips
focaccia og smør
(Allergener: bløtdyr, hvete og melk)
Andebryst fra Vestfold
Rosastekt andebryst med sesongens fineste grønnsaker
Annapoteter smaksatt med urter
Servert med bringebærsaus
(Allergener: melk og sulfitt)
Sjokolademousse
Sjokolademousse på mandelbunn
friske frukter og bær
Servert med pasjonsfruktsaus
(Allergener: egg, melk og nøtter)
Pris 745,-
Vinpakke:
Aperitiff
1 glass husets hvitvin til forrett
2 glass husets rødvin til hovedrett
Kr 395,-
Dessertvin
Kr 80,-
Kaffe avec
Kr 95,-
NB! Må bestilles 1 uke i forveien
"SKALLDYRFAT"
Skalldyrfat
Må bestilles senest 1 uke innen
(Minimum 10 personer)
½ hummer
Reker
Sjøkreps
Hvitvinsdampede blåskjell med safransaus
Fylt krabbeskjell
Sitron, majones, mangosalsa og urtedressing
Servert med focaccia og aioli
(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, fisk, selleri, sennep og egg)
Dagens pris: spør oss
Vinpakke 1
Aperitiff
1 glass Teresa Rizzi prosecco
3 glass Anselmann Riesling Trocken
Kr 395,-
Vinpakke 2
Aperitiff
1 glass Langlois Crémant de Loire
3 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique
Kr 530,-
Vinpakke 3
Aperitiff
1 glass Montvillers Champagne
3 glass Comte LaFond Sancerre
Kr 670,-
Vinpakke 4
Aperitiff
1 glass Bollinger Special Cuvée Champagne
3 glass Pascal Bouchard Chablis Grand Cru
Kr 870,-
Dessertvin
Gran Feudo
Kr 65,-
Tokaji Late Harvest
Kr 80,-
Bolla Recioto Valpolicella Classico
Kr 80,-
Kaffe avec
Kr 95,-
Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert