"HØSTSTEMNING"
Jordskokksuppe
Kremet jordskokksuppe med kamskjell
Servert med focaccia og aioli
(Allergener: bløtdyr, hvete og melk)
Reinsdyrfilet
Rosastekt filet av reinsdyr
Sesongens fine rotgrønnsaker, pastinakkpure
og hjemmelagde krokettpoteter
Servert med solbærsaus
(Allergener: melk, hvete, egg og sulfitt)
Panna Cotta
Kaffe- og vanilje Panna Cotta
Servert med kryddermarinerte plommer og vaniljeis
(Allergener: egg og melk)
Kr 865,-
Vinpakke 1
Aperitiff
1 glass husets hvitvin
2 glass husets rødvin
Kr 435,-
Vinpakke 2
1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut
1 glass Cave De Lugny Macon Chardonnay Reserve
2 glass Baron De Ley Gran Reserva, Rijoa
Kr 625 ,-
Dessertvin
Kr 80,-
Kaffe avec
Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s
Kr 125,-
Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen.
NB! Må bestilles senest 1 uke innen
"DEN KLASSISKE"
Sjøkreps Benedict
Stekte sjøkrepshaler på sprø brødkrutong
Smørfrest spinat og løk
Servert med Hollandaisesaus
Toppet med lakserognsalsa
(Allergener: hvete, skalldyr, fisk, egg og sulfitt)
Rosastekt Indrefilet av okse
Norsk indrefilet av okse
med sesongens
fineste grønnsaker og annapoteter
Servert med rødvinssaus
(Allergener: melk og sulfitt)
Creme Brulee
Fransk karamellpudding med sprøtt
karamell-lokk
(Allergener: melk og egg)
Pris 845,-
Vinpakke 1
Aperitiff
1 glass husets hvitvin til forrett
2 glass husets rødvin til hovedrett
Kr 415,-
Vinpakke 2
1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut
1 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique
2 glass Ca Bianca Barbera D’Asti DOCG, Piemonte
Kr 595,-
Dessertvin
Kr 80,-
Kaffe avec
Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s
Kr 125,-
Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen
NB! Må bestilles senest 1 uke innen
"VERDENS ENDE"
Andebryst fra Stange
Ovnsstekt andebryst
sesongens friske salater med eple-vinaigrette
persillerotpure og syltet rødkål
servert med brød og smør
(Allergener: hvete, melk og sulfitt)
Kveite
Smørstekt filet av kveite
med sesongens fine grønnsaker
Morenepoteter fra Nøtterøy
tomat og kapers salsa
chablissaus og toppet med sjøkreps
(Allergener: fisk, sulfitt, melk og skalldyr)
Sjokoladekake
Fransk sjokoladekake
med friske bær og vaniljeis
Servert med bringebærsaus
(Allergener: melk og egg)
Kr 795,-
Vinpakke1
Aperitiff
1 glass husets rødvin til forrett
2 glass husets hvitvin til hovedrett
Kr 435,-
Vinpakke 2
1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut
1 glass Regnard Pinot Noir, Burgund
2 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique
Kr 685,-
Dessertvin
Kr 80,-
Kaffe avec
Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s
Kr 125,-
Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen.
NB! Må bestilles senest 1 uke innen