Vårens selskapsmenyer

 (minimum 10 personer)

 Må bestilles senest 1 uke innen 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen

"VÅR I VESTFOLD"

Asparges

Smørstekt asparges toppet med sprøstekt hvitløk og Tronfjellskinke

Servert med hollandaise og tomatsalsa

(Allergener: bløtdyr, hvete og melk)

 

Andebryst fra Vestfold

Rosastekt andebryst med sesongens fineste grønnsaker

Annapoteter smaksatt med urter

Servert med bringebærsaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

Sprø kjærlighet og syrlig solskinn

Syrlig sitronkrem

med sesongens friske bær

Servert med sprø marengs og vaniljeis

(Allergener: melk og egg)

Pris 865,-

 

Vinpakke 1

1 glass husets aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 435,-

 

Vinpakke 2

1 glass Langlois Cremant de Loire, Brut

1 glass Hubert Brochard Sancerre Blanc, Loire

2 glass Regnard Pinot Noir

Kr 695,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

Kaffe avec

Kr 125,-

NB! Må bestilles senest 1 uke innen

 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen

 

"DEN KLASSISKE"

Hummersuppe

Klassisk hummersuppe med hummerboller

tilsmakt med cognac- og karrikrem

Servert med hjemmebakt brød og godt smør

(Allergener: hvete, skalldyr, bløtdyr, melk og sulfitt)

Rosastekt indrefilet av okse

Indrefilet av okse

med sesongens fineste grønnsaker

hjemmelaget annapotet

Servert med rødvinssaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

Creme Brulee

Fransk karamellpudding med sprøtt

karamell-lokk

(Allergener: melk og egg)

Pris 845,-

 

Vinpakke 1

1 glass husets aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 435,-

 

Vinpakke 2

1 glass Langlois Cremant de Loire, Brut

1 glass Cave De Lugny Macon Chardonnay Reserve

2 glass CA Bianca Barbera D’Asti

Kr 595,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

 

Kaffe avec

Kr 125,-

 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen

 

NB! Må bestilles senest 1 uke innen

"VERDENS ENDE"

Crispy Duck

Lunt andebryst fra Stange

 i sprøstekt pannekake

med syltede grønnsaker og plommesaus

(Allergener: sesam, hvete og soya)

Kveite

Smørstekt filet av kveite

med sesongens fine grønnsaker

morenepoteter fra Nøtterøy

tomat- og kapers salsa

Servert med Chablissaus og toppet med gratinert sjøkreps

 

Panna Cotta

Italiensk fløte- og vaniljedessert

Servert med pasjonsfruktsaus

(Allergener: melk og egg)

Kr 795,-

 

Vinpakke 1

1 glass husets aperitiff

1 glass husets rødvin til forrett

2 glass husets hvitvin til hovedrett

Kr 435,-

 

Vinpakke 2

1 glass Langlois Cremant de Loire, Brut

1 glass Regnard Pinot Noir

2 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique

Kr 685,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

 

Kaffe avec

Kr 125,-

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen

NB! Må bestilles senest 1 uke innen