
"DEN KLASSISKE"
Sjøkreps Benedicte
Stekte sjøkrepshaler på sprø brødkrutong
Smørfrest spinat og løk
Servert med Hollandaise saus
Toppet med lakserogn salsa
(Allergener: hvete, skalldyr, fisk, egg og sulfitt)
Rosastekt Indrefilet av okse
Indrefilet av okse med sesongens
fineste grønnsaker og annapoteter
Servert med rødvinssaus
(Allergener: melk og sulfitt)
Creme Brulee
Fransk vaniljepudding med sprøtt
karamell-lokk
(Allergener: melk og egg)
Pris 795,-
Vinpakke 1
Aperitiff
1 glass husets hvitvin til forrett
2 glass husets rødvin til hovedrett
Kr 425,-
Vinpakke 2
Aperitiff
1 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique
2 glass Baron De Ley Reserva
Kr 525,-
Vinpakke 3
1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut
1 glass Comte Lafond Sancerre, Loire
2 glass Poderi Elia Barbera D’Asti DOCG, Piemonte
Kr 595,-
Dessertvin
Kr 80,-
Kaffe avec
Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s
Kr 125,-
Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen.
NB! Må bestilles 1 uke i forveien
"VERDENS ENDE"
Andebryst fra Stange
Ovnsstekt andebryst
sesongens friske salater med eple-vinaigrette
persillerotpure og syltet rødkål
servert med brød og smør
(Allergener: hvete, melk og sulfitt)
Kveite
Smørstekt filet av kveite
med sesongens fine grønnsaker
Morenepoteter fra Nøtterøy
tomat og kapers salsa
chablissaus og toppet med sjøkreps
(Allergener: fisk, sulfitt, melk og skalldyr)
Sjokoladesymfoni
Fransk sjokoladekake, sjokolade-brulee
og hjemmelaget trøffel
Servert med friske bær og vaniljekrem
(Allergener: melk og egg)
Pris 775,-
Vinpakke1
Aperitiff
1 glass husets rødvin til forrett
2 glass husets hvitvin til hovedrett
Kr 425,-
Vinpakke 2
Aperitiff
1 glass Regnard Bourgogne Pinot Noir
2 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique
Kr 555,-
Dessertvin
Kr 80,-
Kaffe avec
Kr 125,-
Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen.
NB! Må bestilles 1 uke i forveien