Vinterens selskapsmenyer

 (minimum 10 personer)

 Må bestilles 1 uke innen 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen

"VINTERSTEMNING"

Laks- og kamskjelltartar

med ingefær- og misodressing

Servert med godt hjemmebakt brød

(Allergener: fisk, bløtdyr, hvete, soya og melk)

 

Reinsdyrfilet

Rosastekt filet av reinsdyr

Sesongens fine rotgrønnsaker, pastinakkpure

og hjemmelagde krokettpoteter

Servert med solbærsaus

(Allergener: melk, hvete, egg og sulfitt)

 

Panna Cotta

Kaffe- og vanilje Panna Cotta

Servert med kryddermarinerte plommer og vaniljeis

(Allergener: egg og melk)

Kr 845,-

 

Vinpakke 1

Aperitiff

1 glass husets hvitvin

2 glass husets rødvin

Kr 415,-

 

Vinpakke 2

1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut

1 glass Gentil “HUGEL”, Alsace

2 glass Baron De Ley Gran Reserva, Rijoa

Kr 575,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

 

Kaffe avec

Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s

Kr 125,-

 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen

NB! Må bestilles senest 1 uke innen

"DEN KLASSISKE"

Sjøkreps Benedict

Stekte sjøkrepshaler på sprø brødkrutong

Smørfrest spinat og løk

Servert med Hollandaisesaus

Toppet med lakserognsalsa

(Allergener: hvete, skalldyr, fisk, egg og sulfitt)

 

Rosastekt Indrefilet av okse

Norsk indrefilet av okse

med sesongens

fineste grønnsaker og annapoteter

Servert med rødvinssaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

Creme Brulee

Fransk karamellpudding med sprøtt

karamell-lokk

(Allergener: melk og egg)

Pris 825,-

 

Vinpakke 1

Aperitiff

1 glass husets hvitvin til forrett

2 glass husets rødvin til hovedrett

Kr 415,-

 

Vinpakke 2

1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut

1 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique

2 glass Poderi Elia Barbera D’Asti DOCG, Piemonte

Kr 565,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

 

Kaffe avec

Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s

Kr 125,-

 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen

NB! Må bestilles senest 1 uke innen

"VERDENS ENDE"

Kremet skogssoppsuppe

med kantareller og kjøttboller av elg

Servert med brødpinner fylt med ost og bacon

(Allergener: hvete, melk og egg)

 

Kveite

Smørstekt filet av kveite

med sesongens fine grønnsaker

Morenepoteter fra Nøtterøy

tomat og kapers salsa

chablissaus og toppet med sjøkreps

(Allergener: fisk, sulfitt, melk og skalldyr)

 

Sjokoladekake

Fransk sjokoladekake

med friske bær og vaniljeis

Servert med bringebærsaus

(Allergener: melk og egg)

Kr 795,-

 

Vinpakke1

Aperitiff

1 glass husets rødvin til forrett

2 glass husets hvitvin til hovedrett

Kr 415,-

 

Vinpakke 2

1 glass Chateau Langlois Crémant De Loire, Brut

1 glass Regnard Pinot Noir, Burgund

2 glass Pascal Bouchard Chablis Le Classique

Kr 585,-

 

Dessertvin

Kr 80,-

 

Kaffe avec

Braastad Cognac VSOP eller Bailey’s

Kr 125,-

 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter er inkludert i prisen

NB! Må bestilles senest 1 uke innen