Sommerens selskapsmenyer

 (minimum 10 personer)

 Må bestilles 4 dager innen 

Pen oppdekking med hvite duker og servietter

"SOMMERFEST"

Lun Laksemousse

med asparges og grønn ertepure

Hollandaise saus og lakserogn

Servert med nybakt focaccia

(Allergener: skalldyr, hvete, egg, melk og sennep)

 

Rosastekt Indrefilet av okse

Indrefilet av okse med sesongens

fineste grønnsaker og annapoteter

Servert med rødvinssaus

(Allergener: melk og sulfitt)

 

Creme Bruleè

Fransk karamellpudding med sprøtt karamell-lokk

(Allergener: melk og egg)

Kaffe er inkludert

Kr 695,-

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett

Kr 380,-

 Kaffe avec

Kr 90,-

NB! Må bestilles minimum 4 dager i forveien

"HUMMER & KANARI"

Hummer

½ fersk hummer med mangosalsa,

sitron og Salsa Verde

Servert med focaccia og aioli

(Allergener: gluten hvete, skalldyr, sennep og egg)

 

Confitert Andelår

Andelår med sesongens grønnsaker

servert med annapoteter og sjysaus

(Allergen: melk, sulfitt og selleri)

 

Sprø kjærlighet og syrlig solskinn

Syrlig sitronkrem

med sesongens friske bær

Servert med sprø marengs og vaniljeis

(Allergener: melk og egg)

Kaffe er inkludert

Pris 745,-

 

Vinpakke:

Aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett

Kr 380,-

 Kaffe avec

Kr 90,-

 NB! Må bestilles 4 dager i forveien