
"SOMMERFEST"
Lun Laksemousse
med asparges og grønn ertepure
Hollandaise saus og lakserogn
Servert med nybakt focaccia
(Allergener: skalldyr, hvete, egg, melk og sennep)
Rosastekt Indrefilet av okse
Indrefilet av okse med sesongens
fineste grønnsaker og annapoteter
Servert med rødvinssaus
(Allergener: melk og sulfitt)
Creme Bruleè
Fransk karamellpudding med sprøtt karamell-lokk
(Allergener: melk og egg)
Kaffe er inkludert
Kr 695,-
Vinpakke:
Aperitiff
1 glass til forrett
2 glass til hovedrett
Kr 380,-
Kaffe avec
Kr 90,-
NB! Må bestilles minimum 4 dager i forveien
"HUMMER & KANARI"
Hummer
½ fersk hummer med mangosalsa,
sitron og Salsa Verde
Servert med focaccia og aioli
(Allergener: gluten hvete, skalldyr, sennep og egg)
Confitert Andelår
Andelår med sesongens grønnsaker
servert med annapoteter og sjysaus
(Allergen: melk, sulfitt og selleri)
Sprø kjærlighet og syrlig solskinn
Syrlig sitronkrem
med sesongens friske bær
Servert med sprø marengs og vaniljeis
(Allergener: melk og egg)
Kaffe er inkludert
Pris 745,-
Vinpakke:
Aperitiff
1 glass til forrett
2 glass til hovedrett
Kr 380,-
Kaffe avec
Kr 90,-
NB! Må bestilles 4 dager i forveien